Over ons

Het is meer dan twintig jaar dat Eric en Viviane, gepassioneerd door reizen, ontdekkingsrondreizen, cruises, vakanties aan zee en city trips organiseren en begeleiden.

Optimum Travel is ontstaan dankzij hun ervaringen en hun vele contacten in alle uithoeken van deze planeet.

Zij zijn gespecialiseerd in twee productlijnen : de 100% Franstalige begeleide reizen en de groepsreizen exclusief reserveerbaar in reisagentschappen.

Op deze markten, telt Optimum Travel specialisten in de meeste bestemmingen. Zij werken uitsluitend met receptives met een eigenheid die hun bewijzen hebben geleverd. Het is om die reden dat wij ons verheugen op een uitstekende reputatie in de toeristische sector.


Wij zijn een referentie bij de belangrijkste netwerken van reisbureaus, maar we kunnen ook rekenen op de onafhankelijke agentschappen.

Onze raadgevers, een team van 13 personen, innoveren voortdurend en blijven tegelijkertijd trouw aan de geest van het familiebedrijf: onthaal, vriendelijkheid, ontdekking... dat zijn hun uitdagingen.

De groepsreis is booming, en moet het mogelijk maken aan een groot aantal reisbureaus om een markt te ontwikkelen die, tot op heden, onbereikbaar leek. Dankzij onze begeleiding en onze ondersteuning, heeft u, die de vraag krijgt voor deze soort reizen vanwege verenigingen, vzw’s, enz…, in Optimum Travel een ideale partner gevonden.

Wij voldoen dus niet enkel op het vlak van onze programmatie van « begeleide reizen » maar dankzij onze talrijke contacten in de hele wereld, werken wij à la carte voor individuelen en groepen.

Het grote nieuws dit jaar naast onze innovatieve programma's, is een verbintenis met luchtvervoer voorraden.

Het luchtvervoer gedeelte van onze rondreizen is hoe langer hoe belangrijker en om u niet alleen een goede prijs te kunnen aanbieden, maar ook de onmiddelijke beschikbaarheid van het luchtvervoer, hebben wij besloten ons met onze Franse partner op verschillende bestemmingen te positioneren.

Dus de Verenigde Staten, Latijns Amerika, Centraal Europa en Azië zullen over verschillende rondreizen beschikken met toezeggingen.

Wij nodigen de professionelen van het toerisme uit om zich naar onze « agentschappen » ruimte te begeven hierbovenaan rechts.
Het raadplegen van onze programma’s en onze prijzen, zal aan ieder onder u de mogelijkheid bieden om bestemmingen voor te stellen die het meest geschikt zijn voor uw groepen. U vindt het geheel van onze productie, groepen en GIRS (het groeperen van individuele klanten in een reeds gevormde groep) terug door een Word document te downloaded (met de mogelijkheid om er uw logo op te plaatsen) die u kan vinden in de « agentschappen » ruimte. Registreer u en vraag ons uw gebruikersnaam en uw wachtwoord.

Geniet en ontwikkel uw markt « groepen » dankzij Optimum Travel, de specialist van groepsreizen.